جام جم آنلاین اصفهان؛ احمد یوسفی رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان لنجان، گفت: جشن بزرگ دختران همزمان در میلاد حضرت معصومه(س) با مشارکت خیران و حضور ۲۷۰ دختر از خانواده ایتام و محسنین تحت حمایت این نهاد برگزار شد.
احمد یوسفی با اشاره به اجرای برنامه های شاد هنری، موسیقی، برگزاری مسابقه و اهداء هدیه ویژه روز دختر در این مراسم، ادامه داد: هدف از اجرای جشن بزرگ روز دختر ایجاد شور و نشاط در فرزندان فاقد سرپرست است.
رئیس کمیته امداد شهرستان لنجان با قدردانی از حمایت خیران که در هر مناسبتی به نیازمندان دلگرمی می بخشند، گفت: عموم مردم می توانند برای کمک به برگزاری جشن با شماره گیری #۲*۰۳۱۱۰*۸۸۷۷* اقدام و نذورات خود را اهدا کنند.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد