به گزارش جام جم آنلاین سیستان وبلوچستان؛ محسن اکبری اظهار داشت: همزمان با هفته بسیج توسط معاونت فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و مشارکت ناحیه مقاومت ویژه سپاه شهرستان زاهدان؛ یادواره دو شهید امر به معروف و نهی از منکر سیستان وبلوچستان برگزار می شود.
وی افزود: این یادواره در روز پنج شنبه مورخ 3 آذرماه در محل مسجد حضرت علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان و روایتگری حاج حسنعلی نوری، دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان و مداحی کربلایی علی طاهری نژاد برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: سیستان وبلوچستان دارای دو شهید امر به معروف و نهی از منکر به نام های شهیدان جواد نیک گو و علیرضا خلیلی می باشد که در راه احیاء فریضتین به شهادت رسیدند.
به گفته اکبری؛ در این مراسم که با حضور مدیران ارشد استانی و شهرستانی و فرماندهان نظامی و بسیجیان برگزار می شود قرار است از خانواده این شهید معزز امر به معروف و نهی از منکر تقدیر شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید