رئیس اداره منابع طبیعی کهگیلویه گفت:

ضبط ۲ هزار و ۶۶۰ کیلوگرم چوب قاچاق در کهگیلویه

فرمانده انتظامی شهرستان دهلران خبر داد:

کشف ۱۸ تن چوب قاچاق در دهلران

کشف ۱۸ تن چوب  قاچاق در  دهلران
فرمانده انتظامی شهرستان دهلران از توقیف ۲ دستگاه خودرو کامیون باری و کشف ۱۸ تن چوب جنگلی قاچاق در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۸۴۸۵۳

به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ سرهنگ سیدمختار باویر بیان کرد: در پی کسب خبری مبنی بر تردد غیر مجاز چوب قاچاق، موضوع در دستور کار پلیس شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی پاسگاه عین خوش با کنترل محورهای مواصلاتی ۲ خودروی کامیون باری حامل چوب‌های جنگلی را در یکی از محورهای روستایی شناسایی و متوقف کردند.


فرمانده انتظامی شهرستان دهلران با اشاره به دستگیری ۲ قاچاقچی چوب در این عملیات، اضافه کرد: ماموران در بازرسی از خودروی کامیون‌های باری ۱۸ تن چوب جنگلی قاچاق که از جنگل‌های اطراف شهرستان به صورت غیر مجاز برداشت شده بود، کشف کردند.


سرهنگ باویر، ارزش چوب‌های کشف شده بر اساس نظر کارشناسان را ۸۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و ادامه داد: ماموران انتظامی چوب‌های قاچاق کشف شده را به اداره منابع طبیعی شهرستان تحویل و متهمان را پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها