به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ سرهنگ حیدری، با اشاره به افزایش چشمگیر حضور زوار در اربعین امسال و مشکلاتی که به دلیل فراهم نبودن زیرساختها در آنسوی مرزها برای زوار ایجاد شده، گفت: در همین راستا بر اساس ابلاغ ستاد اربعین فراجا صدور و تمدیدگذرنامه متوقف شده است.
وی افزود: همچنین در حال حاضر “گذر موقت” هم برای زوار صادر نمی شود.
حیدری گفت: دفاتر پلیس +۱۰ هم درخواستهای زوار در این زمینه را پذیرش نمی کنند و از زوار درخواست داریم در این زمینه دیگر به این دفاتر مراجعه نداشته باشند.
رییس پلیس گذرنامه استان کرمانشاه با بیان اینکه روال کار این اداره به حالت قبل برگشته، گفت: در حال حاضر تمام تلاش ما صدور و تمدید گذرنامه برای افرادی است که قبلا درخواست داده اند.
حیدری گفت: برای افرادی که از قبل برای گذرنامه اقدام کرده اند، تمام تلاش خود را خواهیم کرد که گذرنامه به موقع به دست آنها برسد و زوار نباید در این زمینه نگران باشند
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید