به گزارش جام جم آنلاین، رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری دو نفر از عاملان درگیری منجر به قطع عضو یکی از شهروندان در محله امامزاده حسن (ع) خبر داد.
سرهنگ پیام کاویانی در تشریح جزییات این خبر گفت:در اواسط ماه گذشته خبری در خصوص درگیری عده ای از اراذل و اوباش در محله امامزاده حسن (ع)دریافت کردیم که با توجه به اهمیت موضوع سریعا تیمی از ماموران پایگاه دهم پلیس امنیت عمومی تهران به محل درگیری اعزام شدند.
وی افزود: با انجام تحقیقات میدانی مشخص شد این افراد که از اراذل و اوباش سابقهدار بوده طی یک اختلاف حساب شخصی با عربده کشی با یکدیگر درگیر و در این رابطه یکی از افراد دچار نقص عضو شد که توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد.
سرهنگ کاویانی با اشاره به اینکه متهمان قبل از حضور ماموران از محل متواری شده بودند، تصریح کرد: با انجام اقدامات شبانه روزی و پایش اطلاعاتی مخفیگاه 2 تن از عاملان اصلی این درگیری در حوالی محله فلاح شناسایی و در صبح روز بیستم فروردین ماه و پس از چندین ساعت تعقیب و مراقبت این افراد در 2 عملیات جداگانه دستگیر و به پلیس امنیت عمومی انتقال داده شدند.
رئیس پلیس امنیت عمومی تهران با بیان اینکه هر 2 متهم با اعتراف به بزه انتسابی برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شدند خاطر نشان کرد: تلاش برای دستگیری سایر عاملان دخیل در این پرونده همچنان در دستور کار پلیس قرار دارد.
منبع: فارس
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد