با رادیو، نوجوان تان را برای جوانی آماده کنید

برنامه مثبت 12 به تهیه کنندگی فاطمه بی تقصیر در رادیو سلامت روز دوشنبه 23 اسفند ماه به والدین آموزش می دهد که نوجوانان را چطور برای ورود به جوانی آماده کنند.
کد خبر: ۱۳۵۸۳۵۳

فاطمه بی تقصیر، تهیه کننده برنامه مثبت 12 در این باره به جام جم توضیح می دهد: مسلماً هر برنامه ای بر مبنای اهدافی روانه آنتن می شود و برنامه مثبت 12 هم مستثنی از این موضوع نیست. این برنامه مختص والدینی است که فرزند نوجوان دارند و به آنها آموزش های لازم درباره رفتارهای نوجوانان داده می شود. روز دوشنبه 23 اسفند ماه ساعت 16 و 30 دقیقه به این موضوع می پردازیم که چطور نوجوانان را برای ورود به دوران جوانی آماده کنیم. همچنین ویژگی های دوران جوانی را مورد بررسی قرار می دهیم.

وی ادامه می دهد: این برنامه با حضور دکتر سایناز مودت روانشناس کودک و نوجوان روزهای شنبه و دوشنبه ساعت 16 و 30 دقیقه از گروه بهداشت و روان رادیو سلامت روانه آنتن می شود. والدین می توانند اگر سئوالی درباره نوجوان شان دارند با شماره 30000102 در زمان پخش برنامه پیامک بدهند تا آنچه که لازم است درباره نوجوان شان بدانند، آموزش ببینند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها