به گزارش جام جم آنلاین، یک قلاده یوزپلنگ ماده با نام «هرب» که از یوزهای شناخته شده پارک ملی توران است، برای اولین بار در سال جاری به همراه 2 توله خود رویت شد.
با ثبت این تصویر جدید تعداد توله های پارک ملی توران در سال 1400 به عدد 4 رسید، در طول این مدت کارشناسان و محیط بانان از نبود هَرب بسیار نگران بودند چرا که توله های این یوزپلنگ ماده از سال گذشته پس از بالغ شدن از مادر خود جدا شده بودند و با ثبت این عکس جدید از نگرانی دوستداران طبیعت کاسته شد.
نام منطقه ای که این یوزپلنگ ماده در آن زندگی می کنند هَرب است و علت نام گذاری این یوزپلنگ مادر به این نام منطقه ی زیست آن است
همچنین در تصاویری جدید در آنسوی پارک ملی توران خانواده یک قلاده یوزپلنگ و توله هایش با نام تلخاب رویت شده و به ثبت دوربین های تله ای رسیده است.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد