کتائب حزب الله عراق:

آمریکا مجری سناریوی دور کردن گروه های مقاومت است

سخنگوی گردانهای حزب الله عراق، آمریکا را در پشت پرده سناریویی دانست که هدفش دور کردن گروه های مقاومت از عرصه سیاسی عراق است.
کد خبر: ۱۳۴۳۲۲۷

به گزارش جام جم آنلاین، محمد محیی، سخنگوی کتائب حزب الله عراق به المیادین گفت: ما خواستار دادن حق به حق دار هستیم.

وی افزود: طرفهایی که متضرر شده اند نباید به این حد اکتفا کنند و باید خواستار تغییر کمیساریا و دادخواهی از دولت شوند.

سخنگوی کتائب حزب الله عراق تصریح کرد: طراح آنچه رخ داده و می دهد، آمریکاست. ما امریکا را عامل اصلی اجرای این توطئه می دانیم.

وی افزود: زیان دیدگانی از گروه های سنی و کُرد هم هستند که خواهان بازگشت حق به حق دار هستند. آمریکا سناریویی را در راستای دور کردن گروه های مقاومت طراحی کرده است. ما در برابر مجموعه ای قرار داریم که قادر به تغییر نتایج است.

گفتنی است که پس از اعلام نتایج انتخابات، اعتراضات گسترده ای به آن شده است.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها