نگاهی به عملکرد سینمایی دولت یازدهم و دوازدهم و سرانجام وعده‌ های مطرح‌ شده

سینمای تردید و امید

«رستاخیز» را اکران کنید

«رستاخیز» را اکران کنید
نشست خبری دومین سوگواره «سوگ در خانه» با حضور مجید مجیدی مدیر این سوگواره با اعلام تغییر نام این رویداد به «تصویر دهم» برگزار شد و در بخشی از این نشست مجیدی خواستار اکران فیلم «رستاخیز» شد.
کد خبر: ۱۳۳۱۱۶۹
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از برنا، مجید مجیدی کارگردان سینما در بخشی از این نشست گفت: تلاش داریم این فرهنگ حسینی را حفظ کنیم و در بهترین نحو ممکن ارائه دهیم چرا که احساس می‌کنیم جای چنین نگاه‌هایی در سینمای ما خالی است و به همین دلیل جا دارد اینجا بار دیگر از مسئولان بخواهم شرایط نمایش فیلم سینمایی «رستاخیز» را فراهم کنند.
احمدرضا درویش سال‌های سال زمان گذاشت تا این فیلم به سرانجام برسد و جا دارد جامعه فرهنگی ما از او تقدیر کند. ما باید راه را باز کنیم که فیلمسازان تشویق شوند و در این عرصه کار کنند. متوقف شدن «رستاخیز» باعث شد فیلمسازان رغبتی نداشته باشند در این عرصه ورود کنند و تهیه کنندگان هم چنین ریسکی نکنند.



newsQrCode
ارسال نظرات

۸ سریال خارجی که تابستان ۲۰۲۶ نباید از دست بدهید

نیازمندی ها