به گزارش جام جم آنلاین، انتصار الموسوی، نماینده ائتلاف فتح درپارلمان عراق بر لزوم خروج نظامیان آمریکایی از عراق تاکید کرد و آنرا غیرقابل چانه زنی دانست.
وی افزود: علت اصلی بحرانهای پیچیده عراق، دخالتهای خارجی در امور داخلی آن است و این برای افکار عمومی روشن است.
الموسوی تاکید کرد: تصمیم بیرون راندن نیروهای آمریکایی از عراق غیرقابل بازگشت است.
وی افزود: خروج نظامیان آمریکایی یا هر نیروی خارجی دیگر، به منزله خلاص شدن عراق از تهدید واقعی است. ممانعت از دخالت های خارجی و بهبود اوضاع داخلی، سرآغازی مهم برای حل همه بحرانهاست و مسیری غیر از آن به ادامه بحران منجر خواهد شد.
الموسوی تصریح کرد: دولت عراق ملزم به اجرای مصوبه پارلمان عراق درباره خروج همه نیروهای خارجی در عراق است و امیدواریم که این روند خیلی سریعاً به پیش برود.
گفتنی است که مصوبه پارلمان عراق درباره نظامیان آمریکایی تاکنون از سوی دولت این کشور اجرایی نشده است.
منبع: مهر
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد