روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توانیر:

جداول خاموشی‌ ها احتمالی است

روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توانیر در پی انتشار برخی اخبار در رسانه‌ها در خصوص جداول خاموشی ها، اطلاعیه‌ای را صادر کرد.
کد خبر: ۱۳۲۲۵۵۳

به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در این اطلاعیه آمده است:

بسمه تعالی

اطلاعیه

بدینوسیله به اطلاع عموم هموطنان گرامی می‌رساند، جداول خاموشی‌ های منتشر شده توسط شرکت‌های توزیع نیروی برق در سراسر کشور احتمالی است. به این معنا که در صورت رعایت راهکار‌های مدیریت مصرف، ساعات اعلام شده در جداول مذکور، اجرا نخواهد شد.

همانطور که مشترکان محترم نیز اطلاع دارند، به دلیل همکاری ارزشمند مردم مشترکان صنعتی و کشاورزی خوشبختانه جداول خاموشی‌ های احتمالی اعلام شده در روز‌های اخیر اجرا نشده است.

از این رو تاکید می‌شود که انتشار این جداول احتمالی به هیچ عنوان نشانگر در پیش بودن خاموشی‌ها نیست و انتشار اخباری از این دست که باعث نگرانی جامعه می‌شود، از درجه اعتبار ساقط است.

از این رو ضمن تقدیر از همه اصحاب رسانه که در اطلاع رسانی و آگاه سازی با صنعت برق همکاری می‌کنند، خواهشمند است از این پس در اطلاع رسانی‌ها به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

newsQrCode
برچسب ها: توانیر خاموشی برق
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها