به گزارش جام جم آنلاین، احمد نادری، رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان تهران در جمع خبرنگاران، گفت: پس از انتشار اولیه اسامی منتخبین شورای اسلامی شهر و روستا، چنانچه اعتراض و شکایتی نسبت به نتیجه انتخابات وجود داشته باشد، به موجب قانون کلیه نامزدها می توانند به مدت دو روز ثبت اعتراض و شکایات خود را به هیئتهای اجرایی اعلام کنند.
وی درخصوص نحوه رسیدگی به اعتراضات، افزود: هیئتهای اجرایی به همراه هیئتهای نظارت شهرستان باید ظرف مدت پنج روز به اعتراض و شکایات رسیدگی و نتیجه را به هیئت نظارت شهرستان اعلام کنند.
نادری با تاکید بر ضرورت به رسمیت شناختن نتایج انتخابات شوراها، اظهار داشت: به موجب قانون، اسامی رسمی منتخبان شوراها باید پس از بررسی نهایی و تایید هیئت عالی نظارت صورت گیرد.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است