هشدار طالبان به آمریکا:

تا اول مه افغانستان را ترک کنید

گروه طالبان امروز درباره لزوم خروج از افغانستان در چارچوب زمان‌بندی توافقنامه «دوحه» به آمریکا هشدار داد.
کد خبر: ۱۳۱۰۸۹۵

به گزارش جام جم آنلاین، ذبیح الله مجاهد، یکی از سخنگویان گروه طالبان روز چهارشنبه(۲۵ فروردین) در توییترش نوش: امارت اسلامی افغانستان (طالبان) به دنبال خروج همه نیروهای خارجی از این سرزمین در تاریخی است که در توافقنامه دوحه مشخص شده است. در صورت اجرای مفاد توافقنامه، راهی برای پرداختن به سایر موارد نیز پیدا خواهد شد».

وی همچنان نوشته است: اگر نیروهای خارجی نتوانند در تاریخ تعیین شده از کشور ما خارج شوند، مسلما مشکلات بیشتر خواهند شد و کسانی که نتوانسته‌اند توافقنامه را رعایت کنند مسئول آن را خواهند بود.

این در حال است که روز گذشته واشنگتن پُست به نقل از منابع آگاه از برنامه‌های جو بایدن گزارش کرد که بایدن تصمیم دارد تمامی نظامیان آمریکایی را تا ۱۱ سپتامبر از افغانستان خارج کند.

طبق گزارش این روزنامه، خروج کامل نظامیان آمریکایی در بیستمین سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ میلادی انجام می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها