آیت الله فلاحتی در جلسه معارفه مسؤول ستاد کنگره هشت هزار شهید استان گیلان:

نکوداشت شهدا ایام الله است

«ابراهیم دروی» به دیدار حق شتافت

استاد عکاسی گیلان به فرزند شهیدش پیوست

استاد «ابراهیم دروی» از عکاسان پیشکسوت و هنرمندان فرهیخته شهر رشت پس از چهل سال خدمت در جهت ثبت خاطرات مردم، به دیدار حق شتافت.
کد خبر: ۱۳۱۰۱۸۷

به گزارش جام جم آنلاین گیلان،استاد ابراهیم دروی،پدر بزرگوار شهید« آذرخش دروی» بود که  به دیدار حق شتافت.

مراسم تشییع وی، پس از خواندن نماز به امامت امام جمعه انزلی، در جوار فرزند شهیدش در گلزار شهدای انزلی به خاک سپرده شد.

ابراهیم دروی، متولد ۱۳۱۸ در انزلی است. او ابتدا در انزلی عکاسی کرده و آکاردئونیست بوده، بعد برای تحصیل به تهران رفته، سپس عازم کُلن آلمان شده، و نهایتاً از سال ۱۳۶۲ به رشت آمده است.

آتلیه‌ی او پر است از دوربین‌های قدیمی، پرتره‌های سیاه و سفید،تقدیرنامه‌ها،مدارک تحصیلی قدیمی و عکس‌هایی از مناظر شهری رشت. آتلیه‌ بزرگ او در پاساژ فاتحی، یکی از شناخته شده‌ترین نشانه‌های خیابان علم‌الهدی است.

وی در بخشی از خاطراتش بیان کرده بود: «مادرم مخالف بود که عکاسی کنم. می‌گفت دایی‌های تو دکتر شده‌اند و تو که یگانه فرزند من هستی هم باید دکتر شوی! گفتم علاقه‌ای به طبابت ندارم. دو سال هم به دانشکده‌ی دندانپزشکی رفتم و به طبابت و دندان‌سازی هم وارد هستم، ولی خب به عکاسی بیشتر احترام می‌گذاشتم. تحصیل سینما هم کرده‌ام و مدرک سینما گرفته‌ام. در کاخ دانش تهران تحصیل کردم و بعد، در سال ۱۹۷۱ میلادی، به دانشگاه کلن در آلمان رفتم. قبل از آن در ایران عکاسی می‌کردم... چون پدرم عکاس بود و خیلی کار می‌کرد. عکاس نیروی دریایی بود. غواص بود و می‌رفت زیر آب. من هم یک مدتی در آن کار بودم.

مردم شهر رشت، بخصوص آنهایی که زیاد به شهرداری رفت و آمد دارند بدون شک در کنار تندیس عکاسی این استاد بزرگ به یادگار عکس سلفی گرفته اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها