به گزارش جام جم آنلاین تهران؛ غلامرضا نیکدل رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان فیروزکوه در این خصوص تصریح کرد: به منظور فضاسازی معنوی و زنده نگه داشتن یاد شهدا و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نصب و مرمت و نوسازی تابلوهای تصاویر شهدای شهری و روستایی در سال جدید نیز با قوت بیشتر در دستور کار قرار دارد.
وی در ادامه افزود: اینگونه فعالیتها در عرصههای فرهنگی، اجتماعی و مذهبی تأثیر بسزایی دارند و باعث حفظ و نشر ارزشهای انقلابی خواهند شد.
نیکدل همچنان خاطرنشان کرد: یکی از رسالتهای مهم مسئولان نظام، رسیدگی به انسانهایی است که برای پاسداری از قرآن، دین و میهن اسلامی با روحیه جهادی و انقلابی ایستادگی کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است