به گزارش جام جم آنلاین قم، احمد رضا سمیعی نسب در گفت و گویی اظهار داشت: ما تمام تلاشمان را کردیم تا مرغ مورد نیاز مردم را تامین و کمبودی نداشه باشیم.
سمیعی نسب همچنین اضافه کرد: خوشبختانه از عرضه خارج از شبکه و قطعه بندی مرغ در استان جلوگیری شد.
میزان مصرف روزانه مرغ در قم ۱۱۰ تُن است ولی ظرفیت مرغ تولیدی در این استان حدود ۵۰ تُن کمتر است و به طور متوسط بین ۶۰ تا ۷۰ تُن توزیع می شود.
در پی همزمانی کاهش عرضه با افزایش تقاضا در بازار مرغ قم، صف هایی در مقابل مراکز عرضه در روزهای اخیر در استان قم تشکیل شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد