رکورد منحصربه‌فرد برای بازیکن استقلال

آقای اخراج!

علی پروین: پرسپولیس با ۱۰ امتیاز اختلاف قهرمان می‌شود

سرمربی اسبق تیم ملی و پرسپولیس گفت: به طور قطع به جام ‌جهانی قطر صعود می‌کنیم و پرسپولیس و استقلال هم از گروهشان در لیگ قهرمانان آسیا بالا خواهند آمد.
کد خبر: ۱۳۰۷۵۳۰

به گزارش جام جم آنلاین ، خبرآنلاین نوشت: علی‌ پروین در حاشیه دیدار تیم‌های پیشکسوتان سرخابی با تیم رسانه ورزش در خصوص گرفتن میزبانی‌های فوتبال از کشورمان، اظهار داشت: قبل از اینکه AFC میزبان‌ها را مشخص کند باید کاری می‌کردیم اما حالا نمی‌شود اقدامی انجام داد.

وی در مورد احتمال صعود تیم ملی کشورمان به جام جهانی و پیش‌بینی خود از وضعیت تیم‌های باشگاهی در لیگ قهرمانان آسیا، گفت: به طور قطع به جام جهانی صعود می‌کنیم و پرسپولیس و استقلال هم از گروهشان در لیگ قهرمانان آسیا بالا خواهند آمد.

سرمربی اسبق تیم پرسپولیس در خصوص قهرمان فصل جاری لیگ برتر بیان داشت: شک نکنید پرسپولیس با ۱۰ امتیاز اختلاف قهرمان لیگ می‌شود.

پروین در خصوص «دراگان اسکوچیچ» سرمربی تیم ملی گفت: تا بازی انجام نشود، نمی‌توان قضاوت کرد. به نظرم اسکوچیچ مربی بدی نیست و با حضور وحید هاشمیان و اضافه شدن یکی دو نفر دیگر به کادر، وضعیت خوبی داریم.

او در مورد رفتن بازیکنان پرسپولیس به استقلال، اظهار داشت: زمان ما رفتن از پرسپولیس به استقلال و بالعکس را عیب می‌دانستند اما حالا فوتبال حرفه‌ای شده و این موضوع مساله خاصی نیست و بازیکنان به راحتی تیم خود را عوض می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها