هیل گزارش داد

برنامه بایدن برای هفته دوم کاری خود در کاخ سفید

جو بایدن از امروز دوشنبه هفته دوم کاری خود را به عنوان رئیس جمهور آمریکا آغاز می کند و در این هفته قصد دارد فرمان های اجرایی دیگری را صادر کند.
کد خبر: ۱۳۰۲۲۷۳

به گزارش جام جم آنلاین ، «جو بایدن» دستور کار اجرایی خود را در هفته دوم ریاست جمهوری مشخص کرده است و قصد دارد روی مساله مهاجرت، خدمات درمانی، حوزه‌های تغییرات اقلیمی، حقوق نژادی و برخی مسائل دیگر تمرکز کند و در هر روز یک موضوع مشخص را دنبال خواهد کرد.
 
در همین رابطه بایدن فردا سه شنبه یک دستور اجرایی درباره برابری نژادی و احیای برخی قوانین انتقال تجهیزات نظامی به پلیس اجرایی محلی که در دوران «باراک اوباما» تدوین شده بود را امضا خواهد کرد.
 
این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا طی سه روز اول ریاست جمهوری خود ۳۰ دستور اجرایی امضا کرده که تنها سه مورد کمتر از دستورهای اجرایی دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق این کشور طی صد روز اول کاری او است.
 
بایدن همچنین قصد دارد روز جمعه چند دستور اجرایی در زمینه لغو سیاستهای دوره ترامپ درباره سیستم پناهندگی و ایجاد ساز و کاری برای رسیدگی به دلایل اصلی مهاجرت از کشورهای آمریکای مرکزی امضا کند.
 
رئیس جمهور جدید آمریکا همچنین قصد دارد با یک دستور اجرایی، نیروی ویژه‌ای برای اتحاد خانواده‌های پناهجویان که از یکدیگر جدا شده‌اند تشکیل دهد.
 
یادآور می شود دونالد ترامپ با اجرای سیاست های مهاجرتی باعث جدا شدن کودکان بسیاری از خانواده‌های خود در مرزهای آمریکا شد. این مساله انتقادات حقوق بشری زیادی را علیه آمریکا به راه انداخته است.
 
منبع: مهر
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها