سوراخ لایه ازن به حداکثر اندازه خود رسیده است

بزرگترین سوراخ در لایه ازن طی دهه گذشته بر فراز قطب جنوب کشف شد. این سراخ بخش اعظم قاره قطب جنوب را فرا گرفته و مساحت آن ۲۳ میلیون کیلومتر مربع است.
کد خبر: ۱۲۹۷۴۴۱

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از فرادید، دکلر نولیس، مدیر رسمی سازمان جهانی هواشناسی ضمن اعلام این مطلب گفت: "تجزیه و تحلیل نشان می‌دهد که سوراخ ازن به حداکثر اندازه خود رسیده است."

خاطرنشان می‌شود که اکنون قطب جنوب در برابر اشعه‌های مضر ماورابنفش که سیاره ما توسط لایه ازن از آن‌ها محافظت می‌شود، ضعیف است.

کارشناسان این سازمان خواستار ممنوعیت انتشار مواد شیمیایی نابود کننده لایه ازن هستند. فقط در این صورت لایه ازن احیا می‌شود، اما این اتفاق زودتر از ۴۰ سال بعد اتفاق نخواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها