به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته ، آشپزی زن در منزل به مثابه یکی از دلبری های ظریف و لطیف زنانه تلقی می گردد، و شاید به جرأت بتوان گفت حساسیت و علاقمندی مردان به آشپزی زن در منزل نه به مفهوم توجه زیاد به مسئله گرسنگی و سیری و نیازهای ابتدایی است بلکه به نوعی در جستجوی همین دلبری های ظریف همسرشان هستند.
چنانچه همسرتان در آشپزی ضعیف است یا مهارت لازم را در این زمینه ندارد برای رسیدگی به این مسئله به نکات زیر توجه کنید:
عمدتاً شیوه معقول برای انتقاد سازنده شامل چند نکته احساسی است:
انتقاد را با لحنی آرام و دوستانه انجام دهید.
صراحت همیشه و در همه موارد به منفعت زندگی نیست. گاهی صراحت خيلي زیاد، شکننده و طاقت فرسا است.
چنانچه همسرتان در هنر آشپزی ضعف دارد هیچوقت اجازه ندهید اطرافیان خصوصا خانواده خودتان متوجه این مسئله گردد.
برای ایجاد این تغيير، حتماً پیشرفتهای مثبت همسرتان و توانایی های کوچک او را مد نظر داشته و مورد تقویت قرار دهید .
در هر شرایطی حتی در زمانی که ضعف آشپزی همسرتان، شرایط تغذیه ای خانواده را تحتتأثیر خود قرار داده است، به همسر خود احترام بگذارید و با او بااحترام حرف بزنید و در رابطه با وی از عواطف سرشار و محبّت بسیار دریغ نورزید.
به ترقی و پیشرفت و رشد همسر خود در زمینه آشپزی علاقمند باشید و اشتیاق نشان دهید و زمینه را برای تحقق این امر فراهم نمایید و عرصه زندگی را برای نوآوریها بگشایید.
می توانید به همسرتان اینگونه پیشنهاد بدهید:« عزیزم من خيلي دوست دارم دستپخت تو خيلي بهتر از این ها باشد، چه طور است که در یک کلاس آشپزی ثبت نام کنی و روش ها و نکات جدیدی یاد بگیری؟».
این روز ها انواع و اقسام کلاس های آشپزی وجود دارند که میتوانید بر اساس احتیاج و سلیقه تان از آنها استفاده کنید.
منظور این نیست که دائم در اشپزخانه کنار همسرتان باشید و تمام حرکاتش را کنترل کنید، بلکه میتوانید در انتخاب غذایی که می خواهد درست کند به وی کمک کنید، موادغذایی که از آنها استفاده می کند را بررسی کنید و نظر بدهید و لا به لای این همکاري ها به احتمال زیاد میتوانید نقاط ضعف یا اشتباهات همسرتان در آشپزی را پیدا نموده و کمکش کنید تا آنرا رفع کند.
به عنوان مثال شاید خانم شما از سیر زیاد در غذا استفاده می کند یا زمان کافی برای پخت به غذا نمی دهد. ایراد هر چه که هست، با بودن در کنار همسرتان حین پخت و پز میتوانید پیدایش کنید.
به همسرتان پیشنهاد کنید سبزیجات را شما خُرد کنید یا سس غذا را شما درست کنید. خانم شما مطمئنا از پیشنهاد کمک تان استقبال می کند و شما هم هم زمان میتوانید آشپزی وی را ببینید. چنانچه همسرتان پافشاری کرد که خودش کارهایش را انجام دهد و شما هم به کار خودتان مشغول باشید، تنها به وی بگویید دوست دارید موقع آشپزی تماشایش کنید، زیرا هنگامی که مشغول غذا درست کردن است خيلي خواستنی می شود!
برای تازه کار ها در آشپزی مدام بهترین کار این است که بر اساس دستورالعمل پیش بروند. خوش بختانه این روز ها با کمک اینترنت، به اقسام غذا ها و دستور تهیه و پخت شان به آسانی دسترسی دارید.
با همسرتان بنشینید و غدا هایی را انتخاب کنید و با همکاري هم طبق دستور آنرا آماده کنید. به این ترتیب می دانید چه چیز هایی در غذای تان وجود دارد ، چطور مواد را با هم ترکیب کنید، چه قدر زمان پخت لازم است و در نتیجه، دقیقا چه قرار است بخورید. ضمنا یکی از امتیازهای جست و جو کردن در اینترنت هم این است که تنوع را وارد رژیم غذایی تان می کنید و روش پخت موادغذایی را خوب یاد می گیرید.
چنانچه همسرتان خودش نتواند مز ه و طعم چیزی که تهیه نموده است را تحمل کند، مطمئنا از شما هم انتظار ندارد آن غذا را دوست داشته باشید. از وی بخواهید در مرحله های تهیه ی غذا، آنرا بچشد و اگر چیزی کم و کسر داشت یا درست نبود، راهی برای اصلاح آن پیدا کند یا از شما نظر بخواهد.
هنگامی که دستپخت همسرتان را دوست ندارید مطمئنا این را هم دوست ندارید که وی را از خویش برنجانید و زحماتش را نادیده بگیرید.
ولی همیشه هم که نمی توانید نظرتان را مخفی کنید و به خوردن غذا هایی که باب میل تان نیست ادامه دهید. پس باید کاملاً مهربانانه، آرام و صادقانه با همسرتان صحبت کنید و از او بخواهید تا با هم راهکاری پیدا کنید. درصورتی که وی نداند که از غذا هایی که درست می کند خوش تان نمی آید، به شیوه اش ادامه می دهد و شما هم مجبورید هرروز همان غذا ها را بخورید. فکر می کنید این شرایط تا کِی میتواند ادامه پیدا کند؟!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد