
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سر آشپز پاپیون
بیشتر بخوانید : طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با آموزش مرحله به مرحله
گوجه فرنگی بدون پوست۷ عدد
لوبیا سبز۷۰۰ گرم
سیر۵ حبه
فلفل سبز قلمی تندبه مقدار لازم
هویج۲ عدد
نمک۱ قاشق چای خوری
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
سیاه دانه۱ قاشق چای خوری
سرکه۱ پیمانه
گوجه فرنگیها را به وسیله مخلوط کن به صورت پوره درآورید. سپس در صافی بریزید و آب گوجه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
۲
در فاصلهای که مایه غلیظ می شود لوبیا سبز، فلفل و هویج را به اندازه هایی یکدست خرد کنید و به همراه نمک و زردچوبه و سیاهدانه در شیشه مخصوص ترشی بریزید.
۳
روی مواد را با آب گوجه فرنگی و سرکه بپوشانید . درب ظرف را محکم ببندید.
۴
برای گرفتن پوست گوجه فرنگی ها آنها را در شوک حرارت یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی