
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
مواد لازم:
405 گرم شیر کم چرب
5 فنجان آب
سه چهارم فنجان آرد برنج
یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
یک دوم قاشق چایخوری گلاب
یک دوم قاشق چایخوری اسانس شکوفه
یک دوم فنجان پودر پسته
بیشتر بخوانید:
دستور پخت 4 نوع کیک خیس به روش های مختلف آسان خانگی
4 فنجان ار آب را با شیر قاطی کرده و روی اجاق می گذاریم.
در ظرف دیگری باقیمانده آب را با پودر برنج و وانیل قاطی کرده و هم میزنیم.
سپس به آرامی پودر برنج و وانیل را به شیر اضافه کرده، پایه اجاق را کم کرده و مرتب به هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.
اسانس شکوفه و گلاب را به ترکیبمان اضافه کرده و خوب به هم میزنیم.
سپس آن را از روی اجاق برداشته، در ظرف دیگری می ریزیم و پسته پودر شده را به آن اضافه می کنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»