به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میزان، تیم فوتبال سپاهان اصفهان در راستای آمادهسازی خود برای حضور در لیگ برتر بیستم، قرار است یک بازی تدارکاتی دیگر برگزار کند. بر همین اساس، شاگردان محرم نویدکیا قرار است روز نهم آبان در دیداری تدارکاتی به مصاف آلومینیوم اراک بروند.
تیم سپاهان پیش از این در دیدار تدارکاتی اخیر خود که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان و مقابل تراکتور برگزار شد، نتیجه را یک بر صفر به تیم علیرضا منصوریان واگذار کرد و حالا تیم نویدکیا باید به مصاف تیم رسول خطیبی برود که امسال تازه از لیگ یک به لیگ برتر آمده و امیدواریهای زیادی دارد. این بازی به میزبانی سپاهان برگزار خواهد شد.
گفتنی است؛ فصل جدید فوتبال ایران قرار است در تاریخ ۱۶ آبان برگزار شود که سپاهان در اولین بازی خود مهمان تیم گلگهر سیرجان است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد