
به گزارش جام جم آنلاین ، فارس نوشت: سایت «haber7» ترکیه خبر داد که اللهیار صیادمنش، مهاجم ایرانی فنرباغچه بعد از اتمام قرارداد قرضی اش با استانبول اسپور به تیمش برگشت.
صیادمنش در ابتدای فصل جاری به صورت قرضی راهی استانبول اسپور شد تا ژانویه در این تیم باشد.مهاجم ایرانی در ترکیب استانبول اسپور 7 بازی انجام داد ولی موفق به گلزنی نشد.
صیادمنش تابستان گذشته از استقلال به فنرباغچه رفت ولی نتوانست در ترکیب اصلی این تیم قرار بگیرد و به صورت راهی استانبول اسپور شد اما در این تیم دسته اولی نیز نتوانست عملکرد خوبی داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی