یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، هانیه ناصری با اشاره به طبع گرم و خشک گیاه اسطوخودوس، گفت: نام دیگر این گیاه «لاوندر» است و به یکی از گیاهان «هزار و یک درمان» مشهور است.
وی در تشریح خواص عرق این گیاه گفت: عرق اسطوخودوس برای رفـع اضطـراب و استرس مفید بوده و باعث تقویت مغز و اعصاب شده و نوعی آرامش بخش محسوب میشود.
ناصری تصریح کرد: همچنین این نوشیدنی علاجی موثر برای ضعف اعصاب است و در درمان افرادی که دچار تیک عصبی هستند، بسیار کاربرد دارد.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به خوابآور بودن عرق اسطوخودوس، گفت: در همین راستا مصرف عرق این گیاه برای کسانی که مشکل تداخلات خواب دارند، بسیار مفید است.
ناصری همچنین به تاثیر مثبت عرق اسطوخودوس در رفع مشکـلات ذهنـی و احسـاسی و پارکینسـون اشاره کرد وافزود: همچنین این نوشیدنی صفرابر و برطرف کننده بیماریهای کبدی است.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی از عرق اسطوخودوس به عنوان تمیزکننده خون بدن یاد کرد و افزود: مصرف این نوشیدنی برای رفع ترشحات روزانه زنان کاربرد دارد.
وی افزود: همچنین مصرف این عرق برای رفع تپش قلب، تقویت حافظه و رفع فراموشی، تقویت عمومی بدن، کاهش درد در سردردهای میگرنی، بازکردن گرفتگیهای عروق بدن و رفع بیماریهای مجاری و ادرار بسیار مفید است.
ناصری خاطرنشان کرد: عرق اسطوخودوس همچنین برطرفکننده بیماریهای سینه و سرفه است، بویژه اگر همراه با عناب مصرف شود.
ناصری عرق اسطوخودوس را مقوی معده دانست و افزود: از این نوشیدنی برای پایینآوردن تب و نیز به عنوان درمان مکمل در بیماریهای رماتیسم و آرتروز استفاده میشود.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: برای تاثیرات بهتر عرق اسطوخودوس بهتر است یک فنجان از این عرق به همراه یک قاشق چایخوری عسل بصورت ترکیبی مصرف شود.
ناصری هشدار داد: مصرف عرق این گیاه برای بیماران دیابتی، زنان باردار و شیرده ممنوع است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد