سارقان سیم برق دستگیر شدند

فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری اعضای باند سارقان سیم برق و کشف ۲۰ فقره سرقت در این خصوص در شهرستان تاکستان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۱۸۳۳
سارقان سیم برق دستگیر شدند

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سردار مهدی حاجیان اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت سیم برق در اطراف روستا‌ها و شهر تاکستان شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار ماموران کلانتری ۱۲ «۱۵ خرداد» قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: ماموران با انجام تحقیقات لازم متوجه شدند، سردسته باند پیش از این به علت ارتکاب سرقت دستگیر و روانه زندان شده بود که با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی هماهنگی‌های انجام شده با مقامات قضائی وی در یک اقدام پلیسی دستگیر شد.

فرمانده انتظامی استان قزوین افزود: متهم در بازجویی فنی ماموران به ۲۰ فقره سرقت سیم برق با همدستی یک سارق دیگر و فروش به یک مالخر اعتراف کرد.

سردار حاجیان با اشاره به اینکه در یک عملیات ضربتی دیگر همدستان سارق دستگیر شدند، تصریح کرد: متهمان پس از اعتراف به بزه ارتکابی با تشکیل پرونده قضائی تحویل مراجع قضائی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها