
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سرهنگ اللهوردی خضرلو در تشریح این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر حمل شمش طلای توسط فردی در یکی از پروازهای خارجی فرودگاه تبریز، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس فرودگاه حین کنترل بار مسافران پروازهای خارجی، به بار یکی از مسافران مشکوک شده و جهت بازرسی به مقر پلیس منتقل کردند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در بارزسیهای فنی و تخصصی از بار متهم دستگیر شده در مجموع ۷ کیلو و ۴۰۰ گرم شمش طلای قاچاق که به طرز ماهرانه در چمدانهای مسافرتی جاساز شده بود، کشف شد.
فرمانده پلیس فرودگاههای استان با بیان اینکه ارزش ریالی شمشهای طلای کشف شده ۴۸ میلیارد ریال اعلام شده است، گفت: مسافران خطوط هوایی هرگونه موارد مشکوک را سریعا" با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم