
به گزارش جام جم آنلاین، سید نواب حسینی منش در گفتگو با فارس در ارتباط با مشمولین معاینه فنی در سال جدید، اظهار داشت: بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی در قانون هوای پاک مشمولین معاینه فنی تعریف شدهاند.
وی افزود: بر همین اساس همه خودروها با 4 سال معافیت پس از آن سالانه یک بار باید معاینه فنی دریافت کنند.
حسینیمنش ادامه داد: خودروهای تولید داخل سال 93 به علاوه قبل از آن مشمول انجام معاینه فنی در سال جاری هستند؛ همچنین خودروهای وارداتی از سال 2014 و قبل از آن نیز مشمول این موضوع میشوند.
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: خودروهای عمومی و تاکسی از سال 96 و قبل از آن نیز مشمول این مسأله بوده و باید جهت دریافت گواهی معاینه فنی اقدام کنند.
وی بیان داشت: از یکم فروردین بر اساس این مسأله دوربینهای سطح شهر، خودروها را کنترل و بررسی کرده و خودروهایی که فاقد معاینه فنی باشند، جریمه 50 هزار تومانی خواهند شد.
{$convert_old_media}
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد