یک اقتصاددان درباره تحریم نفتی ایران به جام جم آنلاین :

نافرمانی‌ها علیه ترامپ شدت می‌گیرد

واکنش روسیه به بازگشت تحریم های ایران توسط آمریکا

روسیه در جدیدترین واکنش به بازگشت تحریم های ایران از سوی آمریکا، این اقدام کاخ سفید را ضربه دیگری به پیمان «ان پی تی» دانسته و به شدت از آن انتقاد کرد.
کد خبر: ۱۱۷۴۲۴۵
واکنش روسیه به بازگشت تحریم های ایران توسط آمریکا

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، وزارت خارجه روسیه بازگشت تحریم های ایران از سوی آمریکا را ضربه دیگری به پیمان عدم اشاعه تسلیحات هسته ای (ان پی تی) می داند.

وزارت خارجه روسیه امروز شنبه با انتقاد از اقدام «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، در باز گرداندن تحریم های هسته ای ایران، این اقدام را خطرناک و ضربه سخت دیگری بر «ان پی تی» خوانده و با صدور بیانیه ای اعلام کرد: موج جدید تحریم های ضد ایرانی اعلام شده از سوی آمریکا تحت فشار قرار دادن تلاش های درحال انجام از سوی کشورهای حاضر در توافق اقدام جامع مشترک (برجام) است.

مسکو اعلام کرده که با وجود تحریم های آمریکا، ما (روسیه) هر کار لازم را در راستای حفظ منافع و گسترش تجارت و همکاری های مالی و اقتصادی با ایران انجام می دهیم. اقدامات جدید ویرانگر آمریکا را شدیدا محکوم می کنیم.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها