علی پروین در بازداشتگاه چه گفت؟

بعد از کتک‌کاری دربی سال ۷۹ تعدادی از بازیکنان دو تیم به بازداشتگاه منتقل شدند.
کد خبر: ۱۱۶۶۴۲۷
علی پروین در بازداشتگاه چه گفت؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا ، «دربی سال ۷۹ یکی از ماندگارترین داربی‌های تاریخ است. در این بازی پرویز برومند با مشت به صورت پایان رافت کوبید و استیلی و نوازی هم شدیدا با هم درگیر شدند. بعد از بازی این بازیکنان به بازداشتگاه منتقل شدند. آن شب یکی از شب‌هایی بود که علی پروین تا صبح نخوابید. او بامداد روز بعد به بازداشتگاه رفت و حرف‌هایی ماندنی به زبان آورد.

پروین بعد از این که وارد بازداشتگاه شد و دید برومند و استیلی کنار هم نشسته‌اند، به آنها گفت: «فوتبال همین است. هر کاری کنید، آخر سر کنار هم هستید.»

او رو به برومند گفت: «پرویز تو مثل بچه خود ما هستی. فوتبالیست بچه ماست. دعوا می‌کنند. مگر بچه‌های من با هم دعوا نمی‌کنند؟ شما هم دعوا کردید. روی هم را ببوسید و قضیه تمام شود.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها