به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرگرد علی طیبی، رئیس کلانتری ۲۰۹ پایانه غرب در تشریح این عملیات گفت: یکی از مسافران پایانه غرب به کلانتری مراجعه و اظهار داشت در پشت سالن ترمینال نشسته بودیم که دو نفر همراه با سلاح سرد به سمت ما آمدند و با تهدید مبلغ ۲۵۰ هزار تومان پول مرا به زور گرفته و متواری شدند.
پس از دریافت این گزارش، مشخصات ظاهری سارقان از شاکی اخذ و تیمی از ماموران کلانتری برای بررسی موضوع به آدرس اعلامی اعزام شدند.
ماموران موفق شدند، متهم و یکی از سارقان باسابقه را در همان محل شناسایی و در بازرسی بدنی از وی تعدادی اموال مسروقه از قبیل گوشی همراه، ساعت مچی، انگشتر، وجوه نقد کشف کنند.
همچنین متهم به ۱۵ فقره سرقت به عنف اعتراف و تحقیقات برای شناسایی و دستگیری همدست وی، ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد