در آستانه شب عید

قیمت مرغ به ۸۸۰۰ تومان رسید

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی از افزایش قیمت مرغ به ۸۸۰۰ تومان در مراکز خرده فروشی در آستانه شب عید خبر داد.
کد خبر: ۱۱۳۰۸۹۲
قیمت مرغ به ۸۸۰۰ تومان رسید

به گزارش جام جم آنلاین، مهدی یوسف خانی در گفتگو با مهر از افزایش قیمت مرغ به ۸۸۰۰ تومان در مراکز خرده فروشی خبر داد و گفت: قیمت این کالا در عمده فروشی درب کشتارگاه به ۷۹۰۰ تومان و توزیع درب واحدهای صنفی به ۸۰۵۰ تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی افزایش تقاضا را دلیل بالا رفتن قیمت مرغ در بازار در آستانه شب عید عنوان کرد.

همچنین، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام از توزیع گسترده محصولات پروتئینی با قیمت مصوب در بازار برای تنظیم بازار شب عید خبر داده است.

به گفته حمید ورناصری، مرغ منجمد با قیمت هر کیلوگرم ۵۸۰۰ تومان برای عمده فروشی ها و ۶۲۰۰ تومان برای مصرف کنندگان در حال توزیع در بازار است.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها