
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، به نوشته روزنامه انگلیسی سان، احتمالا ابوبکر بغدادی در حال حاضر در کشور چاد یا در نزدیکی نیجر باشد.
این روزنامه در گزارش خود نوشت: رهبر داعش از عراق فرار کرده و اکنون در آفریقا پناه گرفته است. او امیدوار است که بتواند تشکیلات از دست رفته خود را در این قاره احیا کند.
سامح عید، کارشناس مسائل گروه تروریستی داعش در مصر اظهار داشت، احتمال دارد ابوبکر بغدادی پس از فرار از عراق و سوریه در منطقهای در آفریقا باشد.
ناجح ابراهیم، رهبر سابق گروه جماعت اسلامی در مصر نیز تاکید کرد: ابوبکر بغدادی امکان دارد که در منطقهای به عنوان مثال در شمال چاد یا منطقه مرزی بدون نظارت و کنترلی حد فاصل میان الجزایر و نیجر پنهان شده باشد.
آژانسهای اطلاعاتی در عراق و اروپا تاکید دارند در 18 ماه گذشته ابوبکر بغدادی در روستایی در جنوب باج واقع در شمال عراق مستقر بوده است و سپس به منطقه البوکمال واقع در مرزهای مشترک عراق و سوریه منتقل شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛