
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، صادق سلامت در گفت و گو با مهر در خصوص آخرین وضع امداد رسانی به حادثه دیدگان انفجار گاز در منطقه کوی رمضان گفت: پس از اعلام نیاز به نیروهای هلال احمر به محل حادثه اعزام شدیم و آواربرداری همچنان ادامه دارد.
سلامت ادامه داد: نیروهای هلال احمر تاکنون یک پسر بچه مصدوم را زنده از زیر آوار خارج کردند. جسد مردی دیگر که فوت آن قطعی است در زیر آوار است و تلاش برای خارج کردن آن ادامه دارد.
وی افزود: تا این لحظه جسد یک مرد و یک زن از زیر آوار ناشی از انفجار گاز دراهواز خارج شد و فوت آنها قطعی است.
سلامت ازدحام مردم و باریک بودن کوچه ها را از دلایل کُند امداد و آوار برداری عنوان کرد و گفت: از مردم می خواهیم محل حادثه را ترک کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: