به گزارش جام جم آنلاین از مهر، مرتضی ضامنی درخصوص وضعیت تاکسی های پیکان در شهر تهران گفت: بر اساس اخطاری که به صاحبان تاکسی های پیکان دادیم از ابتدای مهر پروانه فعالیت این تاکسی ها لغو شده و دیگر اجازه تردد در سطح شهر را ندارند.
وی افزود: پیش از این بستر نوسازی برای این تاکسی های فرسوده فراهم شده بود و امکان نوسازی آنها ایجاد شده بود اما دیگر بر اساس مصوبه هیات وزیران در تمامی کلانشهرها اجازه تمدید پروانه فعالیت این تاکسی ها وجود ندارد و پروانه غیرفعال می شود.
به گفته سرپرست اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور، امکان ثبت نام دوباره برای نوسازی این تاکسی ها فراهم می شود اما اجازه فعالیت ندارند و پلیس در صورت حرکت در سطح شهر می تواند این تاکسی ها را جریمه کند و عملا از چرخه ناوگان تاکسیرانی حذف شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم