دکتر علی عسکری در اجلاس روز جهانی مسجد تاکید کرد:

مساجد، هسته‌های مقاومت در برابر جنگ فرهنگی

رئیس رسانه ملی در پانزدهمین اجلاس روز جهانی مسجد با بیان اینکه مساجد هسته‌های مقاومت در مقابل جنگ فرهنگی هستند، گفت: مساجد مرکز هویت‌سازی و انسان‌سازی در تاریخ ما بوده‌اند و بر این اساس برای مقابله با نفوذ فرهنگی دشمنان باید نقش آن بازتعریف و بازشناسی شود.
کد خبر: ۱۰۶۴۵۶۸

به گزارش روابط عمومی صداوسیما، دکتر‌علی‌عسکری در همایش روز جهانی مسجد که با حضور ائمه جماعات مساجد در مجتمع امام خمینی(ره) برگزار شد، در سخنانی با اشاره به جایگاه مساجد در فرهنگ‌سازی اظهار کرد: مساجد را می‌توان بزرگ‌ترین مرکز تاریخ‌ساز در دنیای اسلام دانست.

وی افزود: مساجد همواره مرکز نشر علم و دانش و گسترش فرهنگ به توده‌های مردم بوده‌اند.

دکتر علی‌عسکری با اشاره به نقش ویژه روحانیون در تقویت جایگاه مساجد تصریح کرد: روح مسجد، روحانی مسجد است که به آن جان می‌بخشد و تحولات جامعه را رقم می‌زند و در ارتقای آن نقش اساسی داشته و دارد و از سویی مساجد قلب شهرها و روستاها محسوب می‌شوند و اگر حال مسجد خوب باشد حال جامعه هم خوب است. وی یادآور شد: مساجد در گذشته‌ای نه‌چندان دور نقش تمدن‌سازی داشتند، اگر به تاریخ برگردیم، مساجد قله‌های بلندی را در تاریخ ما رقم زدند و شکل‌گیری شخصیت بزرگان ما از همین مساجد بوده است.

ارتقای مساجد به عنوان هسته مقاومت

رئیس صداوسیما در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاکیدات امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری درخصوص ضرورت تلاش جهادگونه برای ارتقای مساجد به عنوان هسته مقاومت خاطرنشان کرد: همه ما هویت‌مان را از مساجد و برنامه‌های آن گرفته‌ایم، مساجد خدمات بزرگی به جامعه کرده‌اند و نقش تمدن‌سازی دارند، براین اساس باید برای ارتقای مساجد به صورتی جهادگونه قیام کنیم.

دکتر علی عسکری ادامه داد: مساجد همواره و بخصوص در شرایط سال‌های اول انقلاب، کانون حل و فصل مشکلات مردم بودند و در زمان دفاع مقدس هم نقش مهمی در بسیج مردمی داشتند و همانند سنگرها عمل کردند.

وی افزود: امروز کشور و مردم ما در معرض شدیدترین جنگ فرهنگی تاریخ قرار گرفته‌اند و دشمن تلاش می‌کند تا نقش مساجد را کمرنگ کند، بر این اساس نقش مساجد برای مقابله با این نفوذ فرهنگی باید بازشناسی و بازتعریف شود.

دکتر علی‌عسکری با بیان این‌که مساجد زمانی برترین رسانه‌ها محسوب می‌شدند و نقش برجسته‌ای در فرهنگ‌سازی داشتند، خاطرنشان کرد: امروز در دنیای مدرن و با خلق رسانه‌های جدید، تلاش می‌شود تا نقش رسانه‌ای مساجد تخریب و تضعیف شود، به همین دلیل بازگرداندن مساجد به جایگاه اصلی‌شان در اولویت کار رسانه ملی قرار گرفته و در این مسیر برای حمایت از جریان ‌تمدن‌ساز مساجد، قرارگاه مسجد در صداوسیما تاسیس شده است.

نقش فرهنگ‌ساز و هویت‌ساز مساجد

رئیس صداوسیما با اشاره به نقش فرهنگ‌ساز و هویت‌ساز مساجد گفت: صداوسیما برای ارتقای جایگاه مساجد برنامه ویژه‌ای دارد.

وی افزود: در دنیای جدید با شکل‌گیری فضای مجازی، تولید محصولات فرهنگی آسان‌تر شده است و لذا ما باید به صورت هوشمندانه و متعهدانه از این فضای رسانه‌ای بهره ببریم و کار تولید محتوای فاخر و پاکیزه را برای تقویت نقش مساجد کلید بزنیم.

دکتر علی‌عسکری در بخش پایانی سخنان خود به اهمیت تولید محتوای پاک در مقابله با تهدیدات نرم دشمن اشاره و تصریح کرد: متاسفانه غرب با ترویج محتواهای مخرب در فضای مجازی برای استحاله فرهنگی جوامع تلاش می‌کند و در این مسیر تنها راه مقابله، تولید و انتشار محتواهای پاک در این فضاست که این کار با همکاری و همراهی جمعی همه دستگاه‌های درون نظام امکان‌پذیر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها