به گزارش جامجم آنلاین به نقل از کجارو، جایی در بین برج باردن و منطقهی بولتون آبی، در «یورکشایر» انگلیس، یکی از خطرناکترین تلههای طبیعت نهفته است. رودخانهای به ظاهر معصوم و بیگناه با عرض دو متر که آن را «باریکهی بولتون» مینامند.
اما در زیر سطح این رود به ظاهر بیآزار، نوعی شکاف با جریانهای آبی شدید وجود دارد که شبیه به یک مکندهی قوی عمل میکند و هر کس که خواسته یا ناخواسته به درون آن بیفتد را محکوم به مرگی قطعی میکند.
گفته میشود هر کس که به درون این رودخانه افتاده است، نه تنها زنده برنگشته است، بلکه دست هیچکس به جسد او هم نرسیده است. حتی یک نفر!
برای اینکه بهتر متوجه شویم یک رودخانهی نه چندان پهناور، این شهرت و آوازه را از کجا برای خود دست و پا کرده است، باید چند قدم سربالایی، برخلاف جهت رودخانه قدم بزنیم. در حدود کمتر از ۱۰۰ متر که میرویم، این رودخانهی کوچک به یکباره تبدیل به رودخانهای به عرض ۱۰۰ متر میشود.
این همان رودخانهی وارف است که از سراسر «یورکشایر» میگذرد اما وقتی به منطقهی «بولتون ابی» میرسد، این رودخانه باید از شکافی باریک عبور کند و به همین دلیل، آب شدت و عمق زیادی پیدا میکند.
اما نکتهی این ماجرا اینجا است که در زیر سطح آب، خبری از این شکاف نیست و به صورت شبکههای پیچ در پیچ و غار مانند است که الباقی آب رودخانه را در خود نگه داشته است. هیچکس نمیداند عمق این رود کوچک چقدر است.
این رود به ظاهر خیلی آرام و کم عمق است. به همین دلیل، گردشگران و بازدیدکنندگانی که به اینجا میآیند تصور میکنند چون عرض این رود کم است و میشود به راحتی از روی آن پرید، پس عمق آن نیز بیشتر از زانو نیست.
روی درختان نزدیک این منطقه به وفور میتوان تابلوهای خطر را دید که به مردم در مورد این رود اخطار داده است تا از پریدن از روی این شکاف صرف نظر کنند.
با این حال، هر از گاهی خبرها و ماجراهای غمانگیزی از کسانی که پایشان لیز خورده و به اعماق این شبکهها و غارهای زیر آب کشیده شدند، به گوش میرسد.
پس از مرگ یک کودک ۸ ساله در این منطقه در سال ۲۰۱۰، یک افسر پلیس در این مکان نگهبانی میدهد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد