به گزارش جام جم آنلاین از شبکه رادیویی ایران، دکتر مهران فدوی در این گفت و گوی رادیویی گفت: من از مخالفان احداث عجولانه احداث تله کابین هستم چون بررسی های کارشناسی و مشاوره های دقیق در خصوص اثرات زیست محیطی، منابع طبیعی، اجتماعی، فرهنگی و ترافیکی این پروژه صورت نگرفته است.
وی تصریح کرد: مردم گرگان نگاه ویژه به منطقه ناهار خوران دارند و علاقه مند هستند حالت تفرجگاهی و گردشگری طبیعی خود را داشته باشد و آسیبی به آن نرسد.
فدوی در ادامه افزود: احداث تله کابین می تواند در بحث گردشگری رونق ایجاد کند ولی در عین حال منابع طبیعی و زیست محیط اهمیت بیشتری دارد و لازم است اثرات تخریبی به حداقل برسد.مشاوران قوی زیست محیطی و منابع طبیعی لازم است آسیب ها و رونق گردشگری این پروژه را بسنجند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم