به گزارش جام جم آنلاین از فارس، جدیدترین تحقیقات نشان داده است، تنها 10 دقیقه بازی در طول روز میتواند کودکان را از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت در دوره بزرگسالی در امان نگه دارد.
دانشمندان به تازگی دریافتند انجام بازیهای کودکانه به طور روزمره برای کودکان با سنین پایین به مراتب سودمندتر از انجام ورزشهای سبک است.
بازیهای روزمره علاوه بر کاهش بیماریهای قلبی و دیابت در کودکان، به آنها فرصت استراحت و رفع خستگیهای مدرسه را نیز میدهد که این خود آمادهسازی روحی کودک برای مدرسه رفتن است.
انجمن دیابت آمریکا اعلام کرد: با توجه به چاقی کودکان در دهه کنونی و افزایش بیسابقه اضافهوزن در آنها حتی درصد کمی از کاهش وزن میتواند ابتلا به بیماری دیابت و بیماریهای قلبی کودکان را تا حد چشمگیری کاهش دهد.
با توجه به تغییر شیوه زندگی افراد در دهه کنونی، مسلط شدن فضای اینترنتی بر بازیهای پر جنب و جوش کودکان و فراگیری فستفود به عنوان عمدهترین انتخاب کودکان برای غذا خوردن، فعالیتهایی که کودک را به تحرک آورد میتواند مانع عظیمی در برابر این سیل از مشکلات باشد.
مطالعات بینالمللی انجام شده بر روی 11 هزار کودک بین 4 تا 18 سال در دانشگاه ویک فارست در کارولینای شمالی نشان داد، بیش از نیمی از کودکان دچار اضافهوزن هستند؛ این کودکان از کشورهای آمریکا، برزیل و چندین کشور اروپایی دیگر انتخاب شده بودند و محققان نیز از تمام کشورهایی که کودکان آنها تحت بررسی قرار گرفتهاند انتخاب شده بودند.
پژوهشها همچنین نشان داده است، انجام بازیهای پر تحرک در افزایش متابولیسم کودکان چاق موثرتر است و در کاهش وزن آنها نقش مثبتتری را ایفا میکند تا انجام ورزشهای روزانه سبک که بیشتر برای کودکان خستهکننده است.
دانشمندان با تأکید بر اینکه 10 دقیقه بازیهای کودکانه پر تحرک، ضامن سلامتی فرزندان کوچک از بیماریهای قلبی و دیابت است متذکر شدند، با نادیده گرفتن این مسئله کشورهای مختلف جهان در دهه بعدی باید متحمل هزینههای بسیار بالا برای درمان کودکانشان شوند، ضمن اینکه کودک الان نسل جوان دهه بعدی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: