واکنش روسیه به مواضع ضدایرانی ترامپ

سخنگوی ولادیمیر پوتین از مخالفت روسیه با اظهارات ضدایرانی روزهای اخیر دونالد ترامپ خبر داد.
کد خبر: ۹۹۸۸۴۲
واکنش روسیه به مواضع ضدایرانی ترامپ

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رویترز، سخنگوی رئیس‌جمهور روسیه روز دوشنبه به خبرنگاران گفت کرملین با اظهارات ضدایرانی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که ایران را کشوری تروریست خوانده بود، موافق نیست.

دمیتری پسکوف در همین حال خاطرنشان کرد اختلافات روسیه و آمریکا نباید مانع ایجاد روابط دوجانبه مطلوب میان دو کشور شود.

وی در این خصوص افزود: «این که دیدگاه‌های مسکو و واشینگتن در خصوص بسیاری از مسائل بین‌المللی کاملاً متضاد است، یک راز نیست.»

او همچنین اعلام کرد شبکه فاکس نیوز باید در خصوص اظهارات مجری خود درباره ولادیمیر پوتین – که در مصاحبه با ترامپ مطرح شد – عذرخواهی کند. «بیل او‌رایلی»، مجری فاکس نیوز پوتین را «قاتل» نامید.

پسکوف در این خصوص گفت: «ما این واژگان را از شرکت فاکس تی‌وی نامناسب و توهین‌آمیز قلمداد می‌کنیم و، صادقانه بگویم، ترجیح می‌دهیم از این شرکت تلویزیونی قابل احترام یک عذرخواهی دریافت کنیم.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها