به گزارش جامجم آنلاین به نقل از مهر، دکتر مهدی الیاسی با بیان اینکه اولین جرقه تحرک بخشی به اقتصاد دانشبنیان، تدوین و تصویب قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان است، اظهار داشت: این قانون خوب را داریم ولی در حال حاضر، مدل اجرایی آن کاملا در منظومه اقتصادی کلان کشور نیست.
عضو هیات علمی گروه مدیریت تکنولوژی دانشگاه علامه طباطبایی افزود: اکنون از پنج هزار شرکت دانشبنیان ۲ الی ۳ هزار شرکت مشمول قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان شده اند.
به گفته الیاسی، برخی از این شرکت ها به دلیل اینکه حمایتهای ویژه ای از سوی وزارتخانههای مربوطه دارند، لازم نمیدانند زیر چتر این قانون بیایند.
وی با بیان اینکه همچنین نزدیک به ۲ الی ۳ سال است که قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان اجرایی می شود، عنوان کرد: به واسطه این قانون به شرکت ها هویت داده شده است؛ ما گام به گام پیش رفتهایم تا این قانون به خوبی اجرا شود.
به گفته وی، اگر به بدنه اقتصادی کشور متصل نشویم و حوزه علم و فناوری در موارد اقتصادی جا باز نکند، اجرای این قانون نیز به تنهایی مفید فایده نخواهد بود.
وی افزود: برای اجرایی سازی بهتر قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان قانون رفع موانع تولید مطرح شد. در واقع اولین فرصت، قانون رفع موانع تولید است، قانونی که از سال ۹۳ بازنگری شد و در نیمه دوم سال ۹۴ به تصویب رسید.
الیاسی خاطر نشان کرد: برخی از مادههای این قانون فرصت خوبی برای تحقق اقتصاد دانشبنیان بوده است از جمله ماده ۴۳ که مبنی بر «حمایت دولت از توسعه تولید، تقاضا و صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان» است. ما برای این ماده، آئیننامهای آماده کرده ایم که در حال تمهید مقدمات اجرای آن هستیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت