
به گزارش جام جم آنلاین ، مسابقات مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از هفته اول اسفند آغاز می شود و پرسپولیس با توجه به حکم کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر برگزاری بازی تیم های ایرانی و عربستانی در زمین بی طرف، باید در مسقط میزبان این تیم عربستانی باشد.
دیدار دو تیم روز سه شنبه ۳ اسفند در استادیوم سلطان قابوس مسقط برگزار می شود و کریشانتا پریرا از سریلانکا آن را سوت می زند. کمک داوران و داور چهارم نیز از کشور سریلانکا هتند و مسئول برگزاری مسابقه نیز توکابائف از قرقیزستان است.
گفتنی است باشگاه الهلال عربستان نیز شهر مسقط را به عنوان میزبان خود برای بازی مقابل پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا انتخاب کرده است. این انتخاب به این خاطر بوده که در مسقط الهلال هواداران زیادی دارد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد