به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم،نیروی پلیس در ثانیه 58 این ویدیو به سمت دو فرد مسلح حمله کرده و پس از بازگشت او به سمت دیگر تروریست ها با شلیک با اسلحه خودکار این پلیس را از پا در آوردند.
این ویدئو نشان می دهد دو فرد مسلح که پس از این انفجار پشت خودرویی مخفی شده و به سمت نیروهای پلیس ترکیه تیراندازی می کنند، این درحالیست که پلیس به سوی آنان پیشروی کرده و با سلاح کمری اش به آنان شلیک کرد، اما فشنگ های اسلحه اش تمام شد و درنتیجه افراد مسلح، وی را با گلوله کشتند.
دولت ترکیه حزب کارگران کردستان را به دست داشتن در حمله ازمیر متهم کرده است. دراین حمله، دو نفر از جمله یک پلیس کشته و چند شهروند نیز زخمی شدند. دو فرد مسلح نیز به ضرب گلوله پلیس کشته شدند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد