به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، یکی از بازیگران معروف سینما به دلیل رابطه نامشروع به 90 ضربه شلاق و محرومیت از اشتغال در همه فعالیتهای هنری به مدت بیش از یک سال محروم شد.
بر اساس رأی صادره این بازیگر که به تجاوز به عنف متهم شده بود همزمان با طرح یک شکایت ادعا کرده بود که خانمی که از او شکایت کرده برایش مزاحمت ایجاد کرده است.
دادگاه پس از رسیدگی و با توجه به اینکه این بازیگر قبلاً آشنایی قبلی با شاکیه را انکار کرده و همچنین ارائه اسنادی از سوی شاکیه مبنی بر سفر مشترک این دو به یکی از شهرهای زیارتی، اتهام ارتکاب زنای به عنف را رد کرد اما این بازیگر را به اتهام رابطه نامشروع و عمل منافی عفت دون زنا به عنف و اکراه به 90 ضربه شلاق محکوم کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا