گزارش جام جم آنلاین از مهر، مقامات پلیس فدرال آمریکا (اف بی ای) به نهادهای وابسته به قوه مجریه هشدار دادند که داعش از طرفداران خود خواسته تا آمریکایی هایی را که برای مراسم کریسمس در اماکنی مثل کلیساها تجمع می کنند، هدف حملات خود قرار دهند.
البته، در این هشدار به نوع خاصی از حملات تروریستی اشاره نشده است.
گفتنی است که هشدار اف بی آی و وزارت امنیت داخلی آمریکا واکنشی به انتشار لیست اسامی کلیساهای آمریکا در وبسایت های وابسته به داعش است.
در بخشی از بیانیه اف بی آی به آگاهی این نهاد از احتمال حملات تروریستی قریب الوقوع علیه کلیساهای آمریکا و لزوم پیگیری و تحقیق پیرامون صحت آنها اشاره می شود.
در این بیانیه همچنین به نشانه های تروریستی که پلیس آمریکا باید نسبت به آنها هشیار باشد نیز اشاره شده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد