به گزارش جام جم آنلاین از مرکز اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ احمد ثمره حسینی در این مورد اظهار داشت: در پی تیراندازی افراد ناشناس در تاریخ 20 آذر ماه امسال به سمت 2 دستگاه خودرو پژو در محور دلگان – زهکلوت و ایجاد رعب و وحشت، بررسی موضوع به طور دقیق در دستور کار تیم های عملیاتی پلیس قرار گرفت.
وی تصریح کرد: کارآگاهان پلیس در پایش های تخصصی و اشراف اطلاعاتی از دخالت یک شرور سابقه دار در این تیراندازی ها به دست آوردند و تلاش های پلیس در این خصوص به مرحله جدیدی رسید.
فرمانده انتظامی شهرستان دلگان افزود: پس از چند روز اقدامات اطلاعاتی شبانه روزی مخفیگاه این متهم شناسایی و ماموران در عملیاتی غافلگیرانه، وی را به همراه یک دستگاه خودرو تحت تعقیب مراجع قضایی دستگیر کردند.
سرهنگ حسینی با اشاره به تحقیقات تخصصی پلیس از این متهم، گفت: این شرور سابقه دار در تحقیقات پلیس به 6 فقره تیراندازی به سمت خودرو های عبوری در محورهای شهرستان دلگان اعتراف کرد که پس از تکمیل تحقیقات به مراجع قضایی معرفی شد.
گلمورتی مرکز شهرستان دلگان در 480 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد