به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران ،یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: کندر از صمغ درخت تولید می شود که کشورهای آفریقای جنوبی، یمن، عربستان و مالزی بزرگترین مراکز تولید کننده کندر محسوب می شوند.
وی با اشاره به اینکه کندر طبع گرم و خشکی دارد، اظهار داشت: مصرف کندر با مصطکی( شیره ای زرد رنگ) سبب تقویت لثه می شود، همچنین افراد می توانند برای جلوگیری از طعم تلخ کندر آن را آسیاب و با عسل مخلوط و صبح ناشتا به اندازه یک حبه قند میل کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: مصرف کندر دهان را خوشبو می کند، همچنین گنجاندن کندر در برنامه غذایی روزانه مبتلایان به قند خون مفید است، زیرا هر بار استفاده از کندر قند خون را به اندازه 10 واحد کاهش می دهد، همچنین به گفته امام علی(ع) هر کس چهل شبانه روز کندر، مصطکی و سود کوهی بخورد حافظه اش چنان تقویت می شود که گویی ساحر شده است.
حیدری با اعلام اینکه مصرف کندر با افزایش گردش خون سبب کم خوابی در افراد می شود، افزود: ترکیب کندر همراه با برگ سنا سبب بهبود و تقویت حافظه می شود.
وی تصریح کرد: زنان باردار از 2 ماهگی جنین روزانه 2 حبه و حداکثر تا 20 روز می توانند کندر بخورند زیرا مصرف بیش از حد این گیاه منجر به بیش فعالی کودک در سنین 3 تا 4 سالگی می شود، همچنین استفاده از کندر در زنان شیرده نیز سبب طعم نامطلوبی در شیر آنها می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مصرف کندر برای مبتلایان به روماتیسم و افراد بلغمی مزاج بسیار مناسب است، روغن کندر بهترین گزینه برای رفع چین و چروک پوست به شمار می آید که برای این منظور افراد باید هر شب قبل از خواب نصف قاشق چایخوری از این روغن را روی گونه و پیشانی خود ماساژ دهند، مبتلایان به آلزایمر و پارکینسون باید به مدت 45 روز از معجون انجدان رومی همراه با کندر و جینسینگ استفاده کنند.
حیدری با بیان اینکه افراد گرم مزاج و مبتلایان به ناراحتی های قلبی و عروقی، فشار و قند خون باید از مصرف کندر خودداری کنند، توصیه کرد: اشخاصی که تعریق بدنشان زیاد است و افرادی که دچار سنگ کلیه و آفت دهان هستند نیز باید از استفاده از این گیاه پرهیز کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت