تصمیم جدید دولت برای واردات خودرو

در تصمیم جدید دولت برای تغییر در شیوه واردات خودرو، چنانچه واردکننده VIN (شماره شناسایی) خودروی وارداتی را در سامانه ثبت‌ سفارش وارد نکند، با عدم ترخیص خودرو مواجه خواهد شد.
کد خبر: ۹۷۲۵۱۶
تصمیم جدید دولت برای واردات خودرو

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، دولت به تازگی تصمیم گرفته تا شرایط ثبت سفارش خودروهای وارداتی را تغییر دهد، بر این اساس در شرایط جدیدی که به گمرکات ابلاغ شده و در سیستم ثبت‌ سفارش سازمان توسعه تجارت ایران هم اعمال می‌شود، تمامی متقاضیان ثبت‌سفارش واردات خودرو باید نسبت به ثبت «VIN» یا همان شماره شناسایی خودرو در زمان اظهار در ثبت سفارش اقدام کنند.

دولت البته به واردکنندگان هم هشدار داده که در صورت عدم ثبت VIN خودرو، مشکلات عدم ترخیص آن به عهده خودشان است و هیچ مسئولیتی از سوی دولت پذیرفته شده نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها