
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ فدریکا موگرینی گفت توافق ایران در قالب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل تصویب شده و لذا مسئله ای دوجانبه یا یک جانبه نیست، بلکه توافقی چندجانبه است.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: «این توافقی چندجانبه است که من به شخصه در آن مسئولیتی مستقیم داشتم و هنوز هم ریاست کمیسیون مشترکی را که ناظر بر اجرای توافق است بر عهده دارم و باید اجرای آن را از سوی همه طرف های درگیر تضمین نمایم.
از سوی دیگر توافق ایران در قالب قطعنامه شورای امنیت در سازمان ملل تصویب شده و لذا مسئله ای دوجانبه یا یک جانبه نیست بلکه توافقی چندجانبه است که در چارچوب سازمان ملل قرار دارد.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد
روسیه هم نو نوار شده ی شوروی هستش با اون تفكرات مصموم.
كاش مسئولین ما هم به این اعتقاد داشتن
انتظار نداشته باش پیشرفتی كنیم
تو قضیه كشتار حجاج دولت واكنشی نشون نداد
داد؟