
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نوا «او سس ترکیه» یک مسابقه آواز خوانی است که در ترکیه برگزار می شود. این برنامه نسخهای محلی از برنامه صدای هلند بوده و از ۱۰ اکتبر ۲۰۱۱ در ترکیه پخش شده است. تا به حال شرکت کنندگان ایرانی زیادی در این برنامه شرکت کردهاند. این مسابقه در پنج مرحله و با داوری 4 نفر برگزار می شود. اعضای گروه داوری در مرحله اول پشت به Stage قرار می گیرند و شرکت کننده ها برنامه خود را اجرا کرده و در صورتی که هر یک از داوران صدای شرکت کننده را بپسندند، با فشار دادن دکمه ای که برای صندلی های آنها در نظر گرفته شده به سمت صحنه برمی گردد و اعلام می نماید که مایل به ادامه مسابقه در گروه خود با شرکت کننده حاضر در صحنه است. در صورتی که ۲ یا چند داور برای یک شرکت کننده بازگردد، شرکت کننده به دلخواه خود ادامه مسابقه را با یکی از اعضای هیئت ژوری را انتخاب کرده و به راه خود ادامه میدهد.
اجرای متفاوت صادق آزمند که با تشویق حاضرین همراه شده بود، مورد توجه هر 4 داور این برنامه قرار گرفت. این هنرمند یک آهنگ تلفیقی ایرانی به زبان فارسی اجرا کرد.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی